5 ținute pe care le poți purta vara aceasta cu sneakerși albi

5 ținute pe care le poți purta vara aceasta cu sneakerși albi
În ultima perioadă pantofii sport albi sunt tot mai purtaţi şi pe bună dreptate, sunt foarte versatili şi pot fi integraţi în multe ţinute.

Vă voi alege în continuare 5 ţinute la care poţi adăuga de minune o pereche de sneakersi albi fără a-ţi face griji că nu vei fi în tendinţe.
 

Blugi şi un tricou


Blugii şi tricoul sunt o ţinută casual atemporala care nu cred că se va demoda vreodată. Varietatea de modele de blugi existenta acum poate să satisfacă toate gusturile de la cei care prefera blugii rupţi, indigo, negrii, decoloraţi, albi, cu talie înalta, boyfriend, evazaţi sau skinny.




În ceea ce priveşte tricourile şi aici opţiunile sunt nelimitate. Fiecare îşi poate alege stilul şi culoarea preferata şi poate adăuga o pereche de adidaşi sau tenişi albi.


Rochie


Dacă aveai o teamă în a asorta rochia cu o pereche de pantofi sport albi, nu ai de ce. Atâta timp cât alegi rochia potrivită, outfitul tău va fi extrem de plăcut.

În timpul verii, rochiile înflorate, vaporoase, scurte sau midi arata foarte bine cu o pereche de tenişi din pânză sau adidaşi din piele de culoare albă.



Dacă este o vreme mai rece poţi purta aceeaşi încălţăminte la o rochie maxi fluida sau din tricot. Fustele maxi sau midi sunt şi ele o opţiune foarte bună. Şi mai poţi adăuga o jachetă denim, un cardigan lung, un plover gros sau o geacă din piele.
 

Echipament sportiv


Pentru o persoană activa căreia îi place mişcarea în aer liber poate oricând să asorteze o pereche de pantofi sport albi la echipamentul de alergare, rochia de tenis sau treningul de drumeţie.


 

Salopete


Rochia salopeta sau pantalonii salopeta sunt o alegere ideală atunci când ne dorim un look relaxat.



Având în vedere că încălţămintea sport albă va avea un rol minimalist în acest outfit , poţi alege cele mai îndrăzneţe culori şi printuri pentru salopetă şi cu siguranţă vei fi o apariţie remarcată.
 

Business Casual


Crezi  sau nu, da, poţi purta cu succes  pantofi sport albi într-o ţinută business casual. În funcție de specificul codului vestimentar al biroului unde lucrezi, adidașii pot fi un stil de încălțăminte business-casual acceptabil. Totuși, cuvântul cheie este casual. Îţi recomand un stil mai clasic, pentru a evita să arăți prea relaxată. De asemenea, asigură-te că sunt curaţi şi fără pete.

adidasi albi

O pereche de adidași albi, pot arăta profesionișt cu îmbrăcămintea office potrivită. Optează pentru o pereche de pantaloni cu talie înaltă  kaki sau chino. Îmbraca o helancă, o cămașă sau o bluză lejeră. De asemenea, poți purta un cardigan lung peste un tricou simplu. Sau ai putea lua în considerare o cămașă albă, care te poate ajuta să faci legătura cu  pantofii și să faci ținuta să pară și mai clară.

Dacă e frig, caută un trench sau un blazer. Ploaie?  Un impermeabil elegant poate arăta drăguț.

Concluzia este că avem o varietate foarte mare de opţiuni pentru a asorta pantofii sport albi şi ar fi foarte bine să îi iei în considerare cu prima ocazie când te gândeşti să faci o secţiune de shopping.

Adidași albi - vezi oferta

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!