5 Rucsaci practici și stilati, perfecti pentru călătorii

5 Rucsaci practici și stilati, perfecti pentru călătorii
Fie pentru o pauză de weekend sau pentru o aventură pe distanţe lungi, un rucsac bine conceput este întotdeauna o investiţie bună pentru următoarea călătorie sau un cadou grozav de călătorie de oferit. Posibilitatea de a călători cu mâinile libere este mult mai practic decât un bagaj de mână, iar datorită multiplelor compartimente aveţi acces uşor la bunurile dumneavoastră.

Şi, odată cu lumea modei, s-a schimbat şi cea a bagajelor, rucsacul devenind accesoriul preferat de luat în călătorii în ţară şi străinătate.

De-a lungul timpului, noi, doamnele, am călătorit cu un rucsac sport standard. Practic? Da. Frumos? În niciun caz! În zilele noastre, designerii sunt mult mai pricepuţi în a amesteca caracterul practic, confortul şi stilul.

Rucsacurile de călătorie la modă pentru femei, pe care le recomandăm în aceast articol, sunt potrivite celor care caută genţi elegante și în acelașă timp practice, care sunt mai mult decât perfecte fie pentru o excursie de o zi, fie pentru o scurtă vacanţă în oraş.

Înainte de a intra în detalii vrem să vă sugerăm câteva considerente pe care trebuie să le luaţi în calcul atunci când alegeţi cel mai bun şi la modă rucsac de călătorie.
 

Caracteristici importante


Compartimente multiple - Nu numai că ajută la menţinerea lucrurilor organizate şi la îndemână, dar asigură şi o greutate distribuită uniform, ceea ce este crucial pentru zilele lungi de vizitare a unui oraş nou.

Material rezistent la apă - Alegerea unui rucsac impermeabil este esenţială în special când călătoriţi într-o zonă unde plouă mult sau într-un anotimp ploios. De fapt, este atât de important încât i-am dedicat o întreagă secţiune pentru a vă ajuta să alegeţi materialul potrivit.

Bretele confortabile - curelele căptuşite sunt cele mai potrivite, dar ar trebui să fie şi largi şi să se potrivească confortabil în jurul corpului. Din păcate, nu toate se potrivesc aşa că, asigurați-vă că încercaţi o mulţime înainte să cumpăraţi.

Caracteristici antifurt - indiferent dacă călătoresc singure, ca parte a unui grup sau în cuplu, femeile sunt, în general, o ţintă mai uşoară când vine vorba de hoţi de buzunare şi tâlhari. Este posibil să cumpăraţi rucsacuri care au fost special concepute pentru a preveni furtul. Gândiţi-vă la funcţii precum fermoare invizibile sau buzunare ascunse. Dar acestea pot fi foarte scumpe uneori. Din fericire am găsit o mulţime de opţiuni bugetare fantastice.



Dacă nu alegeţi un rucsac care are funcţii antifurt oficiale, atunci iată câteva sfaturi suplimentare.

Deschiderile cu fermoar vor fi întotdeauna puţin mai dificil de accesat decât clapele.Iar dacă puteţi găsi un rucsac de călătorie care are atât o clapă cât şi o deschidere cu fermoar? Ei bine, atunci e destul de grozav!

De asemenea, ar trebui să vă asiguraţi că rucsacul are un număr de compartimente mai mici care pot fi închise cu fermoar, asigurându-vă că cele mai valoroase lucruri ale dumneavoastră au mai multe straturi de protecţie împotriva furtului.

Caracteristici suplimentare -  deoarece ne concentrăm pe stil şi modă alături de caracter practic, vă vom recomanda să căutaţi un rucsac care să vă diferenţieze de restul.

Lucruri precum ținte, detalii în două tonuri, imprimeuri special, formele interesante şi culorile strălucitoare sunt detalii pe care le puteţi potrivi cu propriul stil unic.
 

Dimensiuni ideale de rucsac


După cum am menţionat la începutul acestui articol, tot ceea ce recomandăm este pentru doamnele care caută geanta ideală pentru excursii de o zi sau city break. Prin urmare, dimensiunea este un criteriu de luat în considerare în funcţie de nevoi.

La urma urmei, nu doriţi un rucsac mare, conceput pentru drumeţii deoarece vă va sta în cale atunci când vizitaţi muzee şi cafenele mici, precum şi când utilizaţi transportul public.

La mai puţin de 30 cm înălţime mini ghiozdanele sunt la modă în acest moment şi sunt perfecte pentru excursiile de o zi.Veţi fi surprinsă cât de multe vaţi putea băga în el.

Rucsacurile de dimensiuni medii (în general între 30 şi 40 cm) sunt cele mai bune pentru călătorii puţin mai lungi, cum ar fi vacanţele de weekend sau aventurile europene de câteva zile.

Genţile de această dimensiune vă pot feri spaţiul siplimentar de care aveţi nevoie pentru o sticlă de apă, precum şi pentru un ipad, tabletă sau un laptop mic (unele doamne lucrează sau vizionează filme în timp de călătoresc).

Cele mai bune materiale pentru rucsacuri de călătorie pentru femei.



Cand vine vorba despre alegerea rucsacului, în special a celor la modă, materialul din care este confecţionat este adesea pe locul 2.

Dar în părţile ploioase ale lumii, materialul este unul dintre cele mai importante considerente atunci când cumpăraţi un nou rucsac de călătorie.

Materialele potrivite şi rezistenţe la intemperii şi pete sunt:
  • piele
  • poliuretan
  • piele ecologică
  • nailon


Recomandări
 

Rucsacuri de dimensiuni mici

Fiecare dintre aceste rucsacuri are o înălţime mai mică de 30 cm, ceea ce le face ideale pentru excurii de o zi şi pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Cine poate rezista unui rucsac drăguţ şi roşu când vizitează magazine şi obiective turistice? Nu numai că acest mini rucsac de la Italy vine şi în varianta neagră, dar se transformă şi într-o geantă de umăr dacă doriţi să vă schimbaţi aspectul în timp ce sunteţi plecată.



Din păcate aceasta geantă nu are caracteristici antifurt, dar există un buzunar cu fermoar în interior pentru a oferi obiectelor de valoare o oarecare protecţie.

Acest rucsac destul de încăpător de la Anekke din colecţia Music&Fun are un design aparte cu un imprimeu drăguţ în alb şi negru şi accente roşii care va arăta extrem de elegant în timpul zilelor dumeavoastră de vizitare.



Ceea ce ar putea să vă surprindă este că are un buzunar ascuns în faţă şi unul generous în spate pentru a vă păstra bunurile de valoare în siguranţă.

Nu puteţi da greş niciodată cu marca Pikolinos. Cu un design modern şi simplu acest rucsac este un accesoriu ideal pentru utilizarea zilnică dar şi călătorie.



Are o combinaţie de culori mai mult decât plăcută dar şi multe compartimente pentru o bună organizare a obiectelor de călătorie.Pe lângă cele două bretele reglabile are şi un mâner superior, aşadar îl veţi putea purta cum vă este mai confortabil.

Rucsacurile de călătorie cu dimensiuni medii au o înălţime între 30 şi 40 cm ceea ce le face ideale pentru câţi break-uri şi călătorii de weekend.

Întotdeauna am fost fanii culorilor frumoase şi la modă pe care le putem obţine acum cu un rucsac de calitate. Rucsacul din piele roşie de la Pikolinos are dimensiuni mai mult decât generoase pentru o călătorie de weekend.



Datorită celor două mânere îl puteţi purta pe mână ca pe o geantă dar şi că rucsac. Nu are caracteristici antifurt dar are un buzunar interior pentru lucruri de valoare.

Putem numi acest rucsac negru de la Pikolinos perfect pentru călătorie, pentru că am împachetat în el multă funcţie şi stil. Aşa că, indiferent dacă sunteţi în căutarea unui rucsac de călătorie sau a unuia de zi, acesta va deveni, cu siguranţă, rucsacul dumneavoastră clasic.



Este foarte încăpător şi, în plus, buzunarele cu fermoar din faţă se potrivesc perfect tuturor nevoilor pe care vreţi să le ţineţi la îndemână.

Dumneavoastră sunteţi cea care decideţi care este rucsacul potrivit pentru proiectele în care vă implicați. Alegeţi-l pe cel care se potriveşte cel mai bine călătoriilor dar şi stilului dumneavoastră de viaţă.

În felul acesta veţi fi mulţumită de rucsac pe termen lung şi îl veţi folosi în voie indiferent dacă va fi pentru călătorii, cumpărături, pentru evenimente de seară sau pur şi simplu un rucsac de zi.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!