5 perechi de balerini perfecti pentru primavara 2023

5 perechi de balerini perfecti pentru primavara 2023
Chiar dacă zilele calde ale primăverii încă se simt departe, este timpul să începeți să vă gândiți la încălțămintea pentru vremea caldă. Trotuarele vor fi dominate de remixuri moderne de siluete clasice: balerini eleganţi şi casual, platforme cu multă personalitate, tocuri gata de cocktail și încălțăminte ușoară, în culori neașteptate, care ating linia fină dintre drăguţ și fabulous.

În acest articol am ales să ne îndreptăm privirea către mult îndrăgiţii balerini. Balerinii sunt un clasic atemporal care nu se demodează niciodată, iar în acest moment au o revenire uriașă.  După mulți ani de look-uri cu adevărat casual, relaxate, se pare că domnia sportului este în declin. Balerinii fancy s-au întors. Eleganţi, simpli dar șic, sunt din nou "la putere."

Balerinul este și va fi întotdeauna un element de bază din garderobă, datorită tălpii sale practice fără toc și a siluetei necomplicate. Pot fi purtați cu blugi, fuste, rochii și chiar iarna cu șosete (pentru un look mai îndrăzneţ). Sunt suficient de confortabili pentru a merge de la birou la o cină obișnuită, iar unele modele  sunt pantofii perfecţi pentru petrecere. Există posibilități nesfârșite în spatele balerinilor clasici și de aceea îi iubim.

 Indiferent dacă sunteți în căutarea unei perechi de zi cu zi sau a uneia de dans până în zori, există ceva în selecţia noastră pentru toată lumea.Iată versiunile noastre preferate despre cele mai tari tendințe în materie de balerini din acest sezon!

Vârful rotunjit, nuanța roz pudra care arată neutru – totul despre aceşti dulci balerini marca Marco Tozzi  țipă început de primăvară. Iubim versatilitatea lor şi că pot fi asortaţi cu uşurinţa cu rochii, blugi dar şi cu o îmbrăcăminte mai comodă.



Există o varietate de stiluri clasice de pantofi pentru primăvara și vara acestui an, dar noi ştim deja ca pantofii slingback sunt cei mai buni concurenți. Fie că este într-o culoare uni sau cu model, un balerin slingback este pantoful perfect de primăvară pentru a-l purta cu blugi sau fuste.



Sunt extrem de versatili  şi cureaua oferă o susținere blândă călcâiului dumneavoastră, astfel încât să nu aveți senzația că nu aveți niciun sprijin la spate.

Dacă un lucru a fost clarificat în acest sezon, este acela că balerinii au fost actualizați la moda anului 2023. În loc să se gândească la o singură siluetă,cea clasică, designerii oferă o abordare diferită a stilului odată simplu.În această primăvară, Marco Tozzi ne încântă cu balerini cu vârful ascuţit şi cu decupaje laterale.



Această ultimă generație de pantofi inspirați de faimoasele balerine se simte proaspătă și modernă, mai degrabă decât elegantă și perfectă. Asortaţi-i cu blugi largi, pantaloni croiți sau pantaloni cargo pentru a vă apleca în noua direcție. Balerinii Marco Tozzi sunt o gură de aer proaspăt în acest început de primăvară.



Pentru o pereche simplă de balerini, cei de la s’Oliver sunt cel mai bun pariu al dumneavoastră în zilele călduroase. Pantoful la preț rezonabil oferă designul clasic pe care îl cunoașteți și pe care îl iubiți (nu există clopoței și ciucuri în plus), dar într-o culoare perfectă pentru sezonul cald.



Sunt confecţionaţi din material textil,cu interior căptuşit cu pânză şi branturi soaft foam pentru un confort sporit dar şi pentru a limita alunecarea în zilele mai calde. Cu cât îi purtați mai mult, cu atât se mulează mai mult pe picioarele dumneavoastră, într-un fel șic pe care îl iubim.
 

Cum puteţi asorta balerinii?


Balerinii sunt o piesă esenţială în  garderobă - sunt atemporali, și se potrivesc bine cu multe haine pe care probabil le aveți deja în dulap. Deși funcționează bine cu un blazer, un tricou alb și o pereche de blugi, sunt la fel de eleganţi și cu piese de balet clasice, cum ar fi colanţi,jambiere și rochii slip. Pentru a face ca un balerin să pară mai atrăgător, asociați-i cu pantaloni scurți negri sau din piele și ciorapi rupți.
 

De ce sunt balerinii atât de populari?


Potrivit specialiştilor, balerinii sunt unul dintre răspunsurile modei la noul mod în care ne îmbrăcăm.Balerinii combină feminitatea și funcționalitatea. Sunt confortabili , dar arată sic, elegant și sunt potriviţi pentru aproape orice cadru.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!