Sfaturi pentru a purta tocuri fara durere

Sfaturi pentru a purta tocuri fara durere
Dacă sunteţi o mare iubitoare de pantofi, atunci sunt șanse să fi pus moda înaintea confortului de multe ori . Cele mai frumoase modele de tocuri  par să vină cu sacrificiul cunoscut că, la jumătatea serii, să îi înlocuiţi cu balerinii puşi în geantă.

Dar chiar nu există altă cale? Noi spunem că da, aşa că am reunit câteva sfaturi pentru a vă ajuta să evitați – sau cel puțin să minimizați – durerea de a purta tocuri înalte.

Înainte de a începe trebuie să clarificăm un lucru: tocurile înalte nu vor fi niciodată la fel de confortabile ca o pereche de adidași - acesta este tristul adevăr. Dar avem câteva sfaturi pentru a face purtarea tocurilor înalte fără durere, astfel încât acestea să fie mai confortabile.
 

1.Alegeţi tocuri de diferite înălţimi


Pantofi cu vârf ascuţit, stilletto și platforme – principala diferență dintre aceste stiluri de pantofi este înălțimea tocului. Pentru că noi, doamnele, avem de obicei cel puțin o pereche din fiecare dintre aceste tipuri de pantofi în dulapul nostru, putem profita de diferitele înălțimi ale tocului. Dacă schimbați în mod regulat înălțimea pe care o purtați, acest lucru împiedică exercitarea unor eforturi neuniforme asupra mușchilor. Acest lucru vă protejează picioarele, ceea ce înseamnă mai puțină durere.

Este întotdeauna o idee bună să petreceţi ceva timp purtând adidași între sesiunile de tocuri. Experții sfătuiesc, de asemenea, să purtăm doar tocuri înalte de maxim opt centimetri. Din păcate, nu este sănătos să purtăm tocuri mai înalte decât această dimensiune pentru o perioadă mai mare de timp.

Dacă nu aţi mai purtat pantofi cu toc până acum, cel mai bine este să începeţi cu un toc mai mic și treptat să ajungeţi la un toc mai mare. Acest lucru oferă picioarelor timp să se obișnuiască.
 

2. Acordați atenție branțurilor


Orice pantof cu toc înalt pe care îi cumpărați ar trebui să aibă un branț amortizant. Acesta este un lucru pe care ar trebui să îl căutaţi la orice pantof – și nu doar cu tocuri înalte. O talpă bine căptușită nu numai că vă protejează articulațiile, dar vă asigura o poziție dreaptă și previne suprasolicitarea picioarelor.Așa că atunci când cumpărați tocuri înalte, căutați un branț confortabil și de înaltă calitate. Vă va scuti de multă durere în continuare. Dacă aveți deja pantofi care nu au branțul foarte bine amortizat, puteți cumpăra perne de gel pentru talpa piciorului, care pot fi introduse în pantofi.
 

3. Schimbați pantofii stiletto cu tocuri block


Cu cât suprafața călcâiului care este în contact cu solul este mai mică, cu atât puneţi mai multă presiune pe călcâie. De aceea, este mai bine să alegi tocuri block în locul pantofilor stilletto. Desigur, cei mai multe dintre noi nu doresc să renunțe complet la stiletto,dar este suficient să le purtăm pe cele block mai des.
 

4. Luaţi o mărime mai mare


Dacă trebuie să alegeţi între două mărimi, atunci când vine vorba de tocuri înalte, ar trebui să pariaţi întotdeauna pe mărimea mai mare. Și nu doar pentru că pantofii prea mici ne bat şi ne fac vezicule,dar tocurile înalte ne umfla picioarele. Vă veţi bucura că aţi luat cu o mărime mai mare – promitem!
 

5. Mergeţi seara la cumpărături


Pe parcursul zilei picioarele ni se umfla aşa că,  dacă mergeţi dimineața la cumpărături de pantofi, riscaţi ca la venirea serii să vă strângă şi să simţiţi disconfort. De aceea ar trebui să încercați întotdeauna tocuri înalte, în special seara. Cumpăraţi-le doar dacă vi se potrivesc atunci.
 

6. Odihniţi-vă picioarele
După o zi lungă la serviciu sau o noapte întreagă pe ringul de dans, abia aşteptam să ne dăm pantofii jos din picioare. Dar uneori nu este suficient. Sunt multe lucruri pe care le putem face pentru picioarele noastre.  Dacă yoga este treaba dumneavoastră, atunci puteți face asta pentru a vă relaxa . O baie fierbinte poate ajuta, de asemenea, la îngrijirea și relaxarea picioarelor – în mod ideal, cu săruri de baie care conțin minerale precum magneziu sau sulfați; acestea ajută la regenerarea țesuturilor din picioare.
 

7. Antrenament pentru picioare


Există ceva ce puteți face în fiecare zi pentru a vă antrena picioarele, astfel încât acestea să se adapteze mai bine la tocuri înalte. Și este atât de ușor încât o puteți face chiar și în timp ce vă spălaţi pe dinți. Pur și simplu staţi pe vârfuri, ţineţi această poziție timp de trei secunde, apoi coborâţi din nou călcâiele pe podea. Repetaţi asta de câteva ori.

Urmaţi sfaturile noastre şi distraţi-vă purtând tocuri înalte sperăm, cu mai puțină durere, sau deloc!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!