Paolo Botticelli, brandul care te inspira sa fii unică!

Paolo Botticelli, brandul care te inspira sa fii unică!
Motto-ul lui Paolo Botticelli este: Fii unică! Fii tu! 

Una dintre legendele modei din lume, Coco Chanel, spune: „Luxul trebuie să fie confortabil, altfel nu este lux”. Noi, echipa Paolo Botticelli, ne asumăm această misiune. Să fii unica și în același timp să te simți confortabil!

"Paolo Botticelli are o istorie de peste 20 de ani.  În toți acești ani, de când este marca pe piață, compania s-a impus ca un brand recunoscut în domeniul comerțului cu încălțăminte și genți pentru femei, bărbați și copii.

O echipă de profesioniști se străduiește să ofere modele influențate de tendințele mondiale cu fiecare colecție.

Este foarte important pentru noi să ne simțim irezistibili atunci când purtăm modelele create de Paolo Botticelli. Am încercat să adunăm toate stilurile într-un singur loc, pentru noi aceasta este o vocație!" - este crezul producatorilor brandului Paolo Botticelli.Cu fiecare colecție, Paolo Botticelli caută echilibrul dintre modă, confort și estetică.  Designerii companiei experimentează culori, forme și materiale cu care ne propunem să satisfacem gusturile celor mai pretențioși clienți.

Clienții noștri sunt o prioritate, ne străduim să le satisfacem nevoile și ne pasă în mod deosebit de feedback pentru a le putea satisface cerințele. Scopul nostru este să ne dezvoltăm constant.

În dorința noastră de a fi aproape de oamenii din Vâlcea, am deschis singurul magazin Paolo Botticelli din regiune, unde puteți vedea și  încerca colecțiile noi de încălțaminte Paolo Botticelli.

Locație magazin:
Shopping City Râmnicu Vâlcea

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!