Noile colectii Anekke - Shōen si Contemporary

Noile colectii Anekke - Shōen si Contemporary
Lumea Anekke se învârte în jurul viselor, călătoriilor, aventurilor şi dorinţelor. Dragoste la prima vedere, clipe fericite petrecute împreună,magia locurilor descoperite în călătorii dar şi puterea de a fi tu insati- toate aceste lucruri definesc brandul Anekke. Şi pentru că Anekke este numele brandului de genți și accesorii realizate cu inimă, acestea au propria lor personalitate și un design unic. Dar, mai presus de toate, este un brand care are o poveste pentru fiecare piesă, ce împuternicește valorile feminine care stau în spatele fiecărei povești.

Prin toate accesoriile create, ea a deschis noi frontiere printre femeile încrezătoare.Designul Anekke conţine esenţa unui brand care seduce cele mai nostalgice, romatice şi creative femei, iar noi dorim să vă purtăm prin noua lume a frumuseţii şi a sentimentelor tandre ale acestei creatoare, unde este sufficient spaţiu să trăim în armonie bucurându-ne de lucrurile simple.

Noile colecţii Anekke, inspirate din artă japoneză, sunt făcute să ne însoţească în fiecare zi şi să ne reamintească că fiecare dintre noi poate fi o visătoare şi o creatoare a propriei povesti de viaţă, pentru că arta ne face liberi. Arta sparge granițele și ne aduce mai aproape de orice prin simțire, vedere, senzații. Arta vindecă, emoționează, supraviețuiește și traversează toate frontierele.

Prin Anekke Shōen, creatoarea aduce un omagiu  pictorului japonez Uemura Shōen. Această artistă este considerată mama artistelor japoneze, deoarece a reușit să facă din pictură o profesie feminină într-o perioadă în care femeile nu aveau voie să picteze profesional. Este, așadar o odă artei, care ne eliberează și ne permite să înfățișăm și să creăm o viziune unică asupra lumii.

Imprimeul specific colecţiei Shōen o înfăţişează pe Anekke într-un atelier de pictură, pictând un cerc în jurul ei. Această mişcare este o practică artistică japoneză numită „ensō”, în care spiritul se conectează cu loviturile de pensulă pentru a putea transmite emoții. Este, de asemenea, o metaforă pentru acel moment magic în care inspirația curge, luminând artistul astfel încât să poată crea.

Este o colecție ce conţine genţi de mână şi crossbody, rucsacuri, portofele sau genţi port documente şi este plină de detalii unice, cu atingeri strălucitoare, ace personalizate, mânere și petice și un mesaj în japoneză care îți va aminti în fiecare zi cât de important este să-ți găsești „ikigai” (motivul tău de a fi).

Toate ţesăturile sunt îngrijite cu dragostea şi pasiunea ce caracterizează brandul respectând fiecare dintre liniile desenelor lor, evocând o femeie romantică și duioasă, în același timp practică, activă și modernă.

Geanta crossbody este eficientă pentru organizarea conținutului său,unde compartimentul principal este împărțit în 3 secțiuni, fiind la rândul lor împărţite în buzunare secundare. Spatele genţii conţine un buzunar cu fermoar care permite un acces uşor la obiectele personale. Geanta are un mâner rigid și o curea de umăr lată reglabilă/detașabilă, care vă permite să o transportați confortabil cu mâna, pe umăr sau peste corp.Ideală pentru birou şi călătorii, geanta port documente Anekke are o multitudine de compartimente secundare în interiorul compartimentului principal. Printre acestea, un compartiment pentru a depozita în siguranţă un laptop şi un al doilea compartiment pentru o tabletă. Partea din față și din spate ale servietei conțin un buzunar cu fermoar pentru a ține lucrurile importante la îndemână. Cele două mânere vă oferă posibilitatea de a o purta în mâna. De asemenea, are o curea de umăr lată reglabilă/detașabilă ce facilitează transportul, permițând transportarea servietei pe umăr sau crossbody. Evident, nu puteau lipsi imprimeul şi accesoriile specific colecţiei Shōen.Printre colecţiile de genţi marca Anekke am inclus şi rucsacuri confortabile şi stilate. Pe lângă faptul că au un aspect foarte atent, sunt ideale pentru a vă însoţi look-urile casual şi a ţine pasul cu dumneavoastră în fiecare zi.

Pentru o soluție organizatorică optimă, rucsacul Anekke vă oferă trei compartimente separate cu fermoar, iar în compartimentele principale se găsesc mici buzunare secundare. Spatele ghiozdanului conţine şi un buzunar cu fermoar care va permite o accesare mai uşoară a bunurilor. Rucsacul are mâner şi bretele reglabile, permiţându-i să fie purtat confortabil în mâna sau pe spate.


În timpul călătoriilor ei în Japonia, visele lui Anekke prind viață prin design-urile colecţiei Kyomu, unde formele, culorile și iconografia japoneze sunt reprezentate în imprimeurile sale colorate, de parcă ar fi bucăți de vise devenite realitate. Cuvântul japonez „Kyomu” înseamnă „un vis devenit realitate”. De aceea, linia Kyomu de la Anekke Contemporary ia visele ca sursă de inspirație.Din această colecţie vă sugerăm un rucsac casual cu un sigur compartiment principal foarte încăpător şi două buzunare laterale cu fermoar.Are bretele reglabile iar designul este unul special cu elemente tematice personlizate, logo metallic şi toate detaliile specific fiecărei colecţii Anekke.

Simplitatea, armonia, romantismul și nostalgia se reunesc în fiecare dintre piesele acestui brand plin de detalii și sensibilitate. Și, selectarea unui accesoriu Anekke reprezintă alegerea unei experiențe pentru simțuri.

Această geantă casual crossbody va deveni, probabil, una dintre preferatele tale. Acest lucru nu se datorează doar designului său original, ci și faptului că este, în esență, trei genți într-una singură!Geanta este compusă din două piese separate, care pot fi folosite independent una de cealaltă. Piesa mai mare, din spate, are o curea de umăr, în timp ce piesa mai mică, din față, poate fi împodobită cu o curea de umăr scurtă din metal. Aceasta din urmă poate fi purtată și ca o geantă de mână, oferindu-vă flexibilitatea de a alege cum să o purtați în fiecare zi.

Așteptăm cu nerăbdare să vă descoperiți preferatele din aceste colecții și să le integrați în stilul personal, transformând fiecare zi într-o ocazie de a străluci și a vă exprima individualitatea. Anekke demonstrează încă o dată că moda și frumusețea pot merge mână în mână, iar aceste colecții sunt dovada perfectă a acestui concept.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!