Florile, o bucurie purtabilă! Opt feluri de a introduce florile în garderoba ta!

Florile, o bucurie purtabilă! Opt feluri de a introduce florile în garderoba ta!

Se apropiie “Floriile”, sărbătoarea florilor din viața noastră și Mama Natură sărbătorește alături de noi printr-o explozie de culoare și miros în jurul nostru. Suntem în plin sezon şi încă nu avem idee când s-a întâmplat asta, dar nu ne plângem. Peste tot prin oraş se întrevăd semnele primăverii.

Aşadar, să ne schimbăm garderoba de iarnă şi să scoatem la iveală hainele pentru vreme călduroasă.
Primăvara este sinonimă cu florile și  nu există o modalitate mai bună de a o arăta decât cu nişte imprimeuri florale.

Imprimeul floral este un tipar clasic. Este unul dintre imprimeurile care nu se demodează niciodată şi de care nu ne plictisim. Arată grozav atât pe haine cât şi pe pantofi sau genţi. Singura problemă a unei femei ar putea fi - cum putem purta acest gen de imprimeu? Multe dintre aceste imprimeuri florale pot fi colorate şi prea ţipătoare, aşadar este destul de dificil să le asortăm cu hainele din garderoba noastră.

Aşa cum o bijuterie sau un clutch colorat pot fi punctul forte al ţinutei noastre  şi pantofii cu imprimeuri florale pot oferi look-ului un plus de personalitate şi atitudine. Imprimeul floral este unul special, deoarece poate înviora chiar şi cea mai plictisitoare ţinută.

Indiferent de stilul vestimentar, este necesar să aveţi cel puţin o pereche de pantofi şi o geantă de acest gen în garderoba dumneavoastră. Imprimeurile pot fi de diferite mărimi, forme şi culori.  Le puteţi găsi pe sneakersi, balerini, pantofi cu toc, sandale, botine şi cam toate tipurile de genţi.

Iată aşadar câteva idei despre cum puteţi asorta imprimeul floral.

Încălţămintea

Femeile adoră florile fie că vorbim despre o grădină, o vază, un parc sau un buchet. Purtaţi-le pe haine şi veţi înflori!

pantofi imprimeuri florale
Sursa foto: Pinterest

Imprimeurile florale merg foarte bine cu pantalonii de piele, nu-i aşa? Dar dacă doriţi să vă alcătuiţi ţinuta din două articole cu imprimeu, trebuie să aveţi grijă! Asorteaza bluza cu pantofii doar dacă culorile sau imprimeul este asemănător. Nu ţi-ai dori să arăţi ca o grădină umblătoare, nu-i aşa? În afară de bluză, mai poţi asorta pantofii cu o geantă, clutch sau o eşarfă (dar imprimeu sau culori asemănătoare).

1. Look casual cu balerini înfloraţi

Purtând o pereche de balerini înfloraţi, nu mai este necesar să acordaţi acelaşi interes restului ţinutei, make-up-ului sau coafurii. Îi poţi asorta cu o pereche de blugi, un tricou alb şi un sacou negru.Adăuga un plus ţinutei tale cu bretele, o pălărie neagră sau o geantă înflorată.

2. Tenişi înfloraţi


 

O pereche de tenişi înfloraţi iti vor face ziua mai bună. Asortează-i cu o geacă neagră şi cu o fustă de piele. Adaugă bijuterii mari aurii şi o geantă neagră de piele. Aceşti tenişi sunt o piesă de impact, aşa că vei dori să îi porţi cu culori puternice.

3. Sandale cu imprimeu purtate cu dungi



 

Sandalele înflorate se potrivesc de minune cu dungile.Poţi asorta o pereche de sandale înflorate cu o cămaşă în dungi în culori similare şi cu o fustă îndrăzneaţă. Accesorizează cu ceasuri şi brăţări şi esti gata de drum.

4. Pantofii cu toc şi imprimeu



 

Alături de o astfel de pereche de pantofi, poţi purta haine care îți scot talia în evidenţă, o fustă midi sau un colier masiv. Astfel vei obține un look feminin la superlativ.

Genţile



 

Ce poate fi mai frumos decât o geantă de umăr cu un minunat imprimeu floral. Atunci când ai diverse drumuri de făcut  sau pur şi simplu ieşi în oraş, o astfel de geantă este perfectă şi se potriveşte cu aproape orice din garderoba ta.

5. Crossbody

Geanta Crossbody cu imprimeuri florale poate fi alegerea ideală pentru a-ți bucura privirea. Asorteaz-o cu o rochie albă fluidă şi eşti gata de o plimbare în oraş sau pe malul mării.

6. Clutch

Clutch-ul cu imprimeu floral este perfect dacă iti doresti o geantă mică în acest sezon. Poţi băga în el esenţialul şi esti gata de drum.

7. Rucsac

Dacă iti plac drumeţiile şi aventura, acest rucsac cu imprimeu este perfect pentru tine, fiind drăguţe dar şi practice în acelaşi timp. Şi cum vom sta mai mult timp pe afară, rucsacul este alegerea cea mai buna, arătând grozav cu o pereche de blugi scurţi şi un tricou alb.

8. Geanta de mână

Geanta de mâna cu imprimeu floral poate fi o optiune de luat in calcul  pentru sezonul cald al acestui an. Dacă iti place combinaţia de culori atunci este ceea ce cauţi.

Oricare va fi alegerea ta, daca iubești florile,  imprimeurile florale cu siguranță îți vor aduce multe zâmbete și îți vor influența în bine starea de spirit!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!