Aduceți toamna în casă prin aceste idei de decor

Aduceți toamna în casă prin aceste idei de decor
Toamna este perioada preferată din an pentru mulți dintre noi. Vreme mai rece, pulovere și cizme confortabile, miros de plăcintă de mere cu scorțișoară care se coace în cuptor, că să nu mai vorbim de decor – este magic!

Ne place că interiorul casei noaste să reflecte ceea ce se întâmplă afară odată cu schimbarea anotimpurilor. Și, contrar a ceea ce ați putea crede, cele mai frumoase idei de decorare de toamnă pot fi realizate cu ușurință, fără a fi costisitoare! O idee bună este, ca in fiecare an să cumpărati un articol de decor de toamnă sau două pe care să le adaugați apoi la colecție. Este ușor să adaugați câteva accente de toamnă, fără a face sacrificii majore, doar schimbând câteva accente ici și colo.

Iată câteva idei ieftine de decor de toamnă care vor face casa să arate grozav pe tot parcursul sezonului.


1. Schimbați pernele și draperiile decorative din camera de zi.


Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți schimbarea sezonieră la decor, puteți să începeți cu camera de zi. Camera de zi nu este doar zona principală de relaxare. De asemenea, poate da tonul pentru restul casei dumnevoastră.

Puteți aduce niște culori calde de toamnă în casa, schimbând pernele de pe canapea și experimentând noi culori pentru perdele. Cea mai dificilă parte este să decideți ce culori să folosiți. Iată câteva culori de toamnă pe care să le luați în considerare pentru noul aspect al sufrageriei dumneavoastră:
  • roșu;
  • portocaliu;
  • galben;
  • maro;
  • verde.


2.Așezați o pătură călduroasă pe un scaun sau canapea.


Toată lumea adoră o pătură confortabilă cu care să se ghemuiască în acele seri reci de toamnă.

Încovoiala pe canapea cu o ceașcă de cafea sau ceai și o carte în mână cu o pătură confortabilă este greu de învins.Asigurați-vă întotdeauna că aveți niște paturi drăguțe de culoarea toamnei drapate peste canapea sau atârnate de spătarul scaunului pentru un acces ușor. Daca alegeți una care să completeze decorul sufrageriei dumneavoastră, astfel încât să îl puteți așeză, atât de obișnuit, peste canapelei atunci când nu este în uz, este un căștig.

Așezați una la capătul patului sau plasați-o peste un coș mare de răchită în colț pentru a adăuga un pic de toamnă casei.
 

3. Faceți o coroană de toamnă pe care să o atârnați pe ușa de la intrare.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale toamnei este frunzișul frumos! Arborele care își schimbă culorile de la verde la galben la diferite nuanțe de roșu este pur și simplu uluitor.Ne place mult acel aspect cu ghirlande false atârnate de șemineul și balustrade, coroane așezate pe uși sau ferestre.

Coroanele nu sunt doar pentru sezonul sărbătorilor. Iar dacă vă simțiti inspirat, puteți folosi câteva articole sezoniere în aer liber pentru a crea o coroană de toamnă pentru ușa din față.

Conurile de pin, ghindele, bețișoarele și nucile sunt câteva obiecte decorative naturale care “țipă” toamnă și pot fi găsite plimbându-vă și bucurându-vă de vremea frumoasă de toamnă. Puteți cumpăra, de asemenea, niște grâu sau porumb artificial pentru a da coroanei o notă de culoare.


4.Faceți un decor drăguț din dovleci și tărtăcuțe.

Folosind resurse naturale, puteți crea afișaje calde și atrăgătoare din punct de vedere vizual. Luați câțiva dovleci sau tărtăcuțe mici și aranjați-i în cutii de lemn, tăvi sau platouri pentru a fi așezate în jurul casei sau în interior. Puteți chiar să vă pictați dovlecii și tărtăcuțele cu mesaje și culori personalizate pentru un pic de distracție.

Combinați câteva lumânări cu parfum de toamnă pentru a vă completa afișajul și pentru a face casa să miroase uimitor în timp ce sunteți la el. Strălucirea caldă creată de lumina lumânărilor poate face orice cameră să se simtă confortabilă și plăcută noaptea.


5. Cumpărați plante de sezon și plasați-le în intrarea dumneavoastră.


Plantele sunt grozave în a da viață suplimentară casei dumneavoastră și a umple suprafețele goale ale mesei. Hortensia, crizantemele și plantele de fructe de pădure în borcane de sticlă, ulcioare sau coșuri sunt plante de tranziție perfecte pentru a începe să introduceți câteva culori mai deschise de toamnă în casa dumneavoastră.

Dacă nu sunteți pregătit pentru o plantă sezonieră și doriți ceva care să se păstreze pe tot parcursul anului, luați în considerare achiziționarea unui palmier de salon. Sunt ușor de îngrijit și arată grozav în fiecare sezon. Plasarea acestor plante lângă ușa din față sau intrarea poate crea și un mediu și mai primitor.


6.Aprindeți lumânări parfumate


Lumânările arată uimitor în orice cameră și pot fi schimbate cu ușurință pentru a se schimba în funcție de anotimp. Alegeți câteva arome de toamnă complementare pe care să le experimentați și umpleți-vă casa cu aroma condimentelor preferate de toamnă ( mere condimentate, dovleac, scorțișoară, etc.).

Puneți lumânările în niște suporturi pentru o notă finală plăcută. Aprindeți-vă lumânările când soarele începe să apune, ( chiar mai devreme în toamnă) și bucurați-vă de o cină la lumina lumânărilor sau de o seară de film. Fiți atent la aceste arome de toamnă atunci când mergeți la cumpărături de lumânări.
 

7.Pregătiți șemineul pentru vremea rece.

Nimic nu este la fel de primitor într-o zi răcoroasă de toamnă că căldura și strălucirea îmbietoare de la un șemineu care trosnește. Un șemineu funcțional vă strânge întreaga cameră. Este un accesoriu confortabil pentru cameră, care oferă o estetică vizuală, o notă personală și confort suprem.Dacă nu v-ați folosit șemineul de ceva timp, luați în considerare efectuarea unei inspecții profesionale înainte de a aprinde orice.
 

8.Sărbătoriți recolta bogată a toamnei.


Puteți sărbători sezonul recoltei de toamnă făcând expoziții din alimentele pe care le aveți deja în bucătărie. Dar în cazul în care nu o faceți, este nevoie doar de un drum la magazinul alimentar. Încărcați-vă căruciorul cu câteva fructe și legume, puneți-le într-un castron sau într-un coș și acum aveți un afișaj de toamnă simplu și comestibil.


O mulțime de lucruri se schimbă de-a lungul anotimpurilor, inclusiv decorul casei noastre. Există atât de multe modalități de a trece fără probleme de la vară la toamnă și sperăm că veți găși aspectul perfect de sezon pentru casa dumneavoastră.

 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!