13 activități în familie de făcut în această primăvara

13 activități în familie de făcut în această primăvara
Cum primăvara este în toi, este întotdeauna o idee bună să vă gândiţi la o activitate sigură de sezon pe care să o petreceţi împreună cu cei mici. În sezonul cald, activităţile distractive de familie sunt mult mai accesibile decât într-un sezon răcoros sau ploios, mai ales că primăvara înseamnă flori, copaci înverziţi şi vreme bună.

Activităţile de primăvară sunt importante pentru a vă menţine familia unită şi motivată. În timp ce, cei mai mulţi dintre noi, părinţii, am cedat timpului suplimentar petrecut  pe ecrane în interior, ieşitul afară în timpul sezonului cald va ajuta să compensaţi acest lucru.

Primăvara este un anotimp minunat, deoarece le aminteşte oamenilor despre creştere şi asta v-ar putea inspira să creşteţi ca părinţi şi să încercaţi experienţe noi.Şi, cu cât creaţi mai multe amintiri distractive pentru dumneavoastră şi familie, cu atât va fi mai bine când vă veţi aminti de aceste vremuri.

Iată câteva activităţi grozave de petrecut împreună cu copiii de care toţi vă veţi bucura indiferent de vârstă.
 

1.Faceţi drumeţii


Drumetii familie

Drumeţia este o activitate de primăvară relativ sigură de care se poate bucura întreaga familie.Şi prin relativ sigur înţelegem că trebuie să vă luaţi măsuri de siguranţă în ceea ce priveşte costumaţia necesară şi traseul, deoarece unele trasee sunt special concepute doar pentru cei avansaţi în astfel de domenii.Aşadar, nu mai rămâne dăcât să vă costumaţi corespunzător şi să găsiţi pe internet un traseu uşor, potrivit întregii familii.

Chiar dacă se află la o jumătate de oră de mers cu maşina, va fi totuşi o excursie grozavă de o zi despre care copiii nu vor înceta să vorbească.Alegeţi o zi în care este însorit, dar nu foarte cald şi asiguraţi-vă că vă hidrataţi corespunzător.Este o opţiune grozavă să vă întăriţi legăturile cu cei mci şi să vă creaţi amintiri de neuitat.
 

2.Participaţi la un târg local de meşteşuguri


Aţi fost vreodată la un târg de artizanat în aer liber? Este foarte distractiv. În multe oraşe târgurile se ţin pe străzi principale, dar în altele se ţin în parcuri permiţându-le astfel meşteşugarilor să îşi întindă creațiile pe mai mult spaţiu.

Aceasta este o activitate perfectă de primăvara care v-ar putea inspira să fiţi mai creativi. La târguri veţi putea găsi tot felul de obiecte handmade de la bijuterii, genţi de piele,ii tradiţionale sau costume populare.Veţi petrece astfel timp de calitate împreună cu familia şi veţi sprijinii artiştii locali.
 

3.Plantaţi o grădină de familie


Gradina Familie

Plantarea unei grădini de familie este o activitate de primăvara care este atât sigură cât şi importantă.Când plantaţi propriile legume, este foarte probabil că o să le şi mâncaţi, iar acest lucru este educativ şi distractiv pentru copii. Ei pot învăţa că lumina soarelui, apa şi solul ajută o grădină să crească şi astfel le puteţi arăta astfel cum să devină grădinari pasionaţi.
 

4.Faceţi băuturi delicioase pentru a întâmpina vremea caldă


Nu trebuie să fie cu alcool - mai ales cu cei mici prin preajmă. Mixurile fără alcool sunt delicioase şi distractiv de făcut împreună cu copiii.

Încercaţi să faceţi o limonadă cu căpşuni sau mentă. O altă idee ar fi ceaiul cu gheaţă, o opţiune mult mai delicioasă decât cea din magazine dar şi mult mai accesibilă.

Dacă doriţi să faceţi această activitate de primăvară mult mai interesantă, încercaţi să organizaţi un concurs în familie.Nu doar că vă veţi distra de minune, dar vă veţi bucura şi de o băutură răcoritoare.
 

5.Mergeţi să observaţi păsările
Aveţi nevoie de puţină linişte în viaţa dumneavoastră? Atunci poate doriţi să încercaţi să observaţi păsările. Nu este numai un eveniment amuzant care îi inspiră pe copiii dar este şi foarte educativ.

Dacă locuiţi într-o zonă cu mulţi copaci, atunci veţi avea noroc.Faceţi poze cu diferitele păsări pe care le vedeţi şi apoi încercaţi să le identificaţi pe moment sau la întoarcerea acasă. Primăvara este o perioadă grozavă pentru o astfel de activitate.
 

6.Faceţi o călătorie cu maşina către o destinaţie aleatorie


Aceasta s-ar putea să nu fie o activitate ideală de mers cu maşina dacă aveţi copii mici, dar poate fi una destul de interesantă dacă aveţi copiii la vârsta la care cu greu refuză o aventură pe cinste.Vă puteţi orienta la nişte parcuri grozave într-un oraş din apropiere sau pur şi simplu urcaţi-vă în maşină şi vedeţi pe unde vă poartă drumul.
 

7.Faceţi o plimbare cu bicicleta


Plimbare cu Bicicleta

Dacă aveţi copii suficient de mari şi dornici să înveţe mersul pe bicicletă, acesta primăvara poate fi perfectă pentru o asfel de activitate. Chiar şi copiii mai mici pot lua parte la acesta acţiune cu tricicleta sau o remorcă ataşată la bicicleta dumneavoastră. Găsiţi în oraş o zonă unde nu este traffic foarte mare sau undeva în natură şi asiguraţi-vă că ştiu cu toţii despre importanţa căştilor.
 

8.Planificaţi un picnic


Când aţi făcut ultima oară un picnic? Vorbim de coş, pătura de picnic şi o mulţime de sandvişuri delicioase.Picnicurile sunt o modalitate minunată de a vă bucura de aer liber în familie. Aşadar, chiar dacă doar plănuiţi un picnic în curtea proprie, va fi totuşi o experienţă reuşită de primăvară.
 

9.Faceţi o vizită la Zoo


Vizita Zoo

Înainte a de planifica o vizită la Grădina Zoologică, faceţi cercetări şi asiguraţi-vă că găsiţi o grădină în care animalele sunt bine îngrijite.Grădinile zoologice pot fi o experienţă grozavă de învăţare pentru cei mici şi pot crea amintiri incredibile.
 

10.Mergeţi la bibliotecă


O vizită în familie la biblioteca poate fi o activitate grozavă de primăvară pentru noii cititori. Puteţi să le arătaţi copiilor cărţile pe care le îndrăgeaţi în copilărie.Cea mai bună parte a unei biblioteci este că, literalmente este plină de aventură şi dacă alegeţi împreună o carte pe care să o citiţi copilului în fiecare seară, veţi ajunge să vă simţiţi nostalgic în privinţa poveştilor care v-au ajutat să vă creaţi propria dragoste pentru lectură.
 

11.Înălţaţi zmee


Inaltati zmee

Aţi mai înălţat zmee înainte? Nu numai că este o activitate minunată de primăvară, dar este şi una grozavă pentru familie. Copiii sunt fascinaţi de zmee, iar oferindu-le şansa să-şi înalţe propriul zmeu le va da un sentiment de competență şi libertate.Tot ce aveţi nevoie este un câmp fără prea mulţi copaci sau o plajă şi o rafală bună de vânt.
 

12.Faceţi un camping în curte


Dacă sunteţi novice în acest domeniu, poate că prima experienţă ar trebui să fie în curtea dumneavoastră. Va fi o schimbare plăcută pentru copii şi nu va trebui să vă faceţi prea multe griji pentru animalele sălbatice.Iar dacă cei mici vor fi încântaţi de această activitate, poate veţi dori să treceţi la nivelul următor şi să planificaţi o vacanţă de camping pentru întreaga familie.

Campingul este o modalitate minunată de a cunoaşte şi explora natura iar acest lucru îi va încânta foarte mult pe micuţi. Asiguraţi-vă înainte de a vă aventura că temperaturile pe timpul nopţii sunt unele potrivite.
 

13.Faceţi desene cu cretă pe asfalt


Desene Creta Asfalt

Creta este un mod grozav pentru cei mici de a-şi exprima creativitatea.De asemenea, este o şansă perfectă pentru părinţi de a se juca afară împreună cu copiii.

Puteţi înveseli cartierul cu citate inspirationale, personaje din desene sau, pur şi simplu, jucaţi un Şotron. Deşi poate fi o activitate individuală, grozavă pentru copilaşi, aceştia vor preţui timpul petrecut împreună cu părinţii.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!