Încălțămintea ideală pentru un city break

Încălțămintea ideală pentru un city break
Vara este în toi, iar mult aşteptatul concediu pare acum mult mai aproape.V-aţi pregătit paşapoartele şi ghidul de călătorie şi, totuşi, marea întrebare rămâne:ce încălţăminte ne luăm în vacanţă?

 Este evident, nu tuturor le place să-şi petreacă vacanţa la mare. Nisipul fierbinte, aglomerația de pe plajă, apa de mare care ne distruge părul😊 sunt câteva aspecte care ne îndreaptă către o altă alegere populară de vacanță, și anume un city break.

Mersul pe jos este, cu siguranţă, modul cel mai plăcut de a vizita un nou oraş. Pe jos, puteţi observa detaliile ce aduc la viaţa o destinaţie deosebită. Putem pierde cu uşurinţă noţiunea timpului vizitând magazinele din marile oraşe sau explorând diverse obiective turistice.

Dar ce fel de încălţăminte este potrivită pentru acest gen de călătorie?
🤔

Ţinând cond că trebuie să mergeţi mult pe jos, este necesar să vă luaţi încălţămintea comodă care poate fi purtată toată ziua şi care este potrivită mai multor stiluri vestimentare.

Mai este de adăugat un element important ce oferă “Ok”-ul unei perechi de încălţăminte şi anume versatilitatea. Iar dacă pantofii pot face uşor tranziţia de la o sesiune de shopping la o plimbare de 6 ore apoi la cină, fără bătături şi dureri de picioare, atunci v-aţi scos.

Ştim cu toţii că împachetatul pantofilor nu este un lucru uşor şi că de multe ori avem tendinţa să ne aglomerăm bagajele cu încălţări, dar suntem de părere că nu aveţi nevoie de multe perechi. De aceea am pregătit pentru voi cele mai bune opţiuni din fiecare categorie.


Prima alegere ar fi o pereche de tenişi de pânză.

Sunt foarte comozi şi versatili. Pot fi cu uşurinţă purtaţi cu o rochie lejeră de vară sau cu o pereche de jeanşi scurţi şi cu o cămaşă albă.Mare atenţie însă la vreme! Nu aţi dori să vă prindă ploaia şi să rămâneţi uzi la picioare pentru restul zilei

O altă alegere inspirată ar fi o pereche de sneakers.

Sunt fabricaţi din alte material de calitate şi nu din pânză, aşadar picioarele sunt în siguranţă în caz că va prinde ploaia.Sunt versatili, din piele ecologică sau piele naturală şi se potrivesc multor ţinute.

Sandalele cu talpa joasă nu se lăsă mai prejos.

Dacă acest gen de sandale sunt şi alegerea dumneavoastră pentru vacanţă, asta nu înseamnă că trebuie să renunţaţi la confort.Alegeţi o pereche cu talpa confortabilă şi cu bretele ajustabile ce oferă siguranţa gleznei.

Economisiţi spaţiu preţios în bagaj cu o pereche de pantofi care pot fi purtaţi atât ziua cât şi seară. Puteţi opta pentru o pereche de balerini din piele moale, care se mulează pe picior şi care se potrivesc cu blugi, fuste, o ţinută business sau cu orice altceva din garderoba. 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!