Ce sandale ar trebui sa purtam pentru o zi la plaja

Ce sandale ar trebui sa purtam pentru o zi la plaja
Dacă ajungeți la malul mării în această vară, veți dori să fiţi sigură că aveți încălțămintea potrivită pentru a vă plimba pe drumuri pline de aşchii, scoici și nisip fierbinte.Şi, în caz că ați participat vreodată la o nuntă pe plajă cu o pereche de tocuri, înseamnă că deja v-aţi dat seama că există o sandală potrivită și una greşită pentru vizita la malul mării. Cele mai bune sandale de plajă nu se vor bloca în timp ce traversaţi o dună de nisip şi vă vor pune într-o lumină favorabilă indiferent de situaţie.

Din fericire, datorită mulțimii de designeri care își fac propria versiune a încălțămintei casual, puteți opta pentru ceva confortabil fără să păreţi prea relaxată. Toată lumea ştie , ca o sandală de plaja trebuie să fie confortabilă, să ofere o susţinere bună şi , evident, să fie suficient de atractivă încât să se plieze şi pentru o seară în oraş.
 

Cum să găsiți perechea perfectă de sandale de plajă

 

Potrivire


Acest lucru poate părea evident, dar primul lucru la care doriți să fiți atenți atunci când cumpărați o pereche de sandale de plajă este cât de bine se potrivesc. Asigurați-vă că găsiţi unele care vă vin bine, deoarece sandalele care nu vi se potrivesc, nu arată doar rău, ci vă pot da vezicule și răni la picioare.
S-ar putea să fiţi tentat să luaţi sandale de plajă prea mari – rezistaţi nevoii. Pe măsură ce îi purtaţi, pantofii se lăsa și vă oferă mai mult spațiu. Aveţi grijă și luați pantofi care sunt aproape prea comozi (dar nu chiar prea comozi), astfel încât să se formeze pentru a se potrivi piciorului dumneavoastră.
 

Opțiuni cu curele multiple


Veți avea o mulțime de opțiuni din care să alegeți și atunci când vine vorba de curelele de pe sandale. Dacă va transpira picioarele şi alunecă ,riscaţi să vă răsuciți gleznă si poate doriți să vă orientaţi către sandale cu bretele încrucișate care vă susţin bine piciorul. Acest lucru poate preveni alunecarea și luxarea unei glezne. Aceste tipuri de sandale sunt cele mai bune pentru persoanele cu glezne sau picioare slabe, precum și pentru copii.
 

Greutate


Să vă plimbaţi pe plajă sau pe faleza în pantofi greoi și supradimensionați nu este doar inconfortabil, ci și nesigur. O pereche grea de sandale de plajă vă poate face să vă împiedicați şi poate pune stres inutil asupra picioarelor și tălpilor.Căutați sandale de plajă cu talpă decentă, astfel încât să nu vă faceți griji prea mult în legătură cu greutatea lor.


Vârful deschis sau închis


Majoritatea oamenilor aleg sandale deschise atunci când fac cumpărături pentru sandale de plajă, deși aceasta nu este o necesitate absolută. Avantajul unui design cu vârf deschis este că vă va menține picioarele confortabile și răcoroase (în timp ce va scurge și nisipul și apa cu ușurință).
 

Versatilitate


Aveţi de gând să purtați sandalele de plajă la alte evenimente? Dacă da, veți dori să alegeți unele care au un design mai versatil. Multe sandale de plajă sunt simple, cu culori deschise și modele relaxate. Cu toate acestea, există și altele care sunt în stil gladiator, au bretele fanteziste sau chiar decoraţiuni. Cumpărarea unor astfel de sandale de plajă vă poate oferi un plus de versatilitate pentru alte evenimente și ocazii.

Pantoful de plajă prin excelență este, fără îndoială, papucul flip flop. Se potrivesc cu ușurință în gențile de plajă și sunt, de asemenea, foarte versatili. În plus, sunt ușor de pus și de scos, astfel încât să vă puteți proteja tălpile de nisipul fierbinte și apoi să săriţi pe prosopul de plaja odată ajunşi acolo. În plus, scuturarea nisipului din acești pantofi simpli este absolut fără efort, deoarece nu există cute sau crăpături în care să se blocheze.

Ţineţi cont de faptul că șlapii nu vă oferă multă protectie sau sprijin. Aceştia ar trebui purtaţi numai pentru plimbări ocazionale cu impact redus și mai ales pentru a vă proteja picioarele de nisipul fierbinte de dedesubt. Acestea fiind spuse, noi vă sugerăm modelul de la Marco Tozzi. Acești papuci drăguți și eleganţi sunt din piele şi căptușeală moale de piele perfecte  pentru confortul picioarelor dumneavoastră. Fața cu floricele la modă vă va oferi puncte de stil suplimentare la plajă sau la piscină.  Alegeți cu înțelepciune și luați decizia pe baza planurilor dumneavoastră.



Aceste sandale casual de la Riccardo Farini din piele naturală au o curea elastică care se mulează și se întinde pentru a se potrivi perfect picioarelor dumnevostra - nu există catarame, fermoare, cleme sau legături pe pantofi care să limiteze mișcarea sau să provoace iritații. Într-un papuc, slap sau orice altă siluetă deschisă, degetele de la picioare sunt în mod constant prinse pentru a împiedica pantoful să alunece de pe picior.



Acest lucru provoacă încordarea mușchilor de la picioare și poate, de asemenea, agrava problemele comune, cum ar fi monturi, degetele ciocanului și altele. Acest tip de presiune este redus cu aceste sandale. Acestea au, de asemenea, o talpă ușor căptușită , perfectă pentru un plus de confort și tracțiune. Cel mai bine, sunt super stilate, așa că pot fi purtate cu orice, de la rochii și fuste până la pantaloni chino sau jeanşi.

Dacă aveţi probleme în a vă găsi o pereche de sandale pentru o escapadă la plajă în care să vă simţiţi confortabil, ar trebui să aruncaţi o privire asupra celor de la Paolo Botticelli. Ideale pentru cele care doresc un mic impuls suplimentar, aceste încălţări au o talpă ideală, în contrast, pentru a ridica orice aspect.



Partea superioară asigură o fixare fără probleme, sigură, astfel încât să arătați elegant cu ușurință. Se asortează bine cu orice, de la pantaloni scurți și rochii de soare până la blugi și tricouri sau cămăşi.

Când sunt asociate cu o rochie de soare din bumbac sau o rochie maxi, unele sandale tip  gladiator care înfășoară glezna pot arăta destul de glamour. Desigur, nu vor fi la fel de ușor de pus și de scos ca și alte tipuri de sandale, dar dacă ieşiţi doar la o plimbare pe faleza sau cu prietenii la un foc de tabără, sunt grozave. În plus, piciorul lor plat oferă flexibilitate, ceea ce le face ideale pentru plimbarea prin nisip.



Deși ar putea părea ciudat să luați în considerare sandalele de plajă cu tocuri, amintiți-vă că ați putea purta acest tip de sandale dacă vă îndreptăţi către o ocazie formală.

O mulțime de oameni se căsătoresc pe plajă, de exemplu, așa că dacă va îndreptăţi către un eveniment mai sofisticat, s-ar putea vreţi să investiţi în sandale ca acestea de la Marco Tozzi. Au o culoare ce se potriveşte multor ţinute şi tocul este sufficient de gros încât să vă menţină greutatea şi pentru a păşi în siguranţă pe nisip.



Există o mulțime de opțiuni atunci când căutaţi sandale de plajă de înaltă calitate. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeţi, luați în considerare alegerile noastre de top și ghidul de cumpărare la îndemână de mai sus. Cu ceva noroc, vă veţi îndrepta în curând la plajă purtând încălţămintea potrivită.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00-18.00

0738663779 0722363801 office@pbotticelli.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!